7,297 oferte
3,178 obiective

Rasol de peste cu piure de cartofi si morcovi

Reteta adaugata de catre meyira in data de 2013-10-22
8.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Rasol de peste cu piure de cartofi si morcovi

Rasol de peste cu doua tipuri de piure: de cartofi si de morcovi.

Ingrediente

  • 1 salau de aprox. 600 g;
  • 5 cartofi;
  • 4 morcovi;
  • 200 ml de lapte;
  • 1 lingura de smantana;
  • 4 linguri de unt;
  • 1/2 lingurita de zahar;
  • 1 legatura de verdeata;
  • otet;
  • sare.

Mod de Preparare Rasol de peste cu piure de cartofi si morcovi

  • pestele se curata si se fierbe timp de 15 minute in apa cu sare si putin otet;
  • cartofii si morcovii se fierb separat, in apa cu sare si putin unt;
  • dupa ce au fiert, cartofii se amesteca si se paseaza cu unt si lapte;
  • morcovii se paseaza, se adauga zaharul si se freaca cu smantana pana se omogenizeaza piureul;
  • se scoate pestele pe un platou, se aranjeaza in jurul lui cele doua tipuri de piure si se presara verdeata tocata.

+ adauga comentariu pentru Rasol de peste cu piure de cartofi si morcovi COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania