Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Rasol de peste cu piure de cartofi si morcovi

Reteta adaugata de catre meyira in data de 2013-10-22
8.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Rasol de peste cu piure de cartofi si morcovi

Rasol de peste cu doua tipuri de piure: de cartofi si de morcovi.

Ingrediente

  • 1 salau de aprox. 600 g;
  • 5 cartofi;
  • 4 morcovi;
  • 200 ml de lapte;
  • 1 lingura de smantana;
  • 4 linguri de unt;
  • 1/2 lingurita de zahar;
  • 1 legatura de verdeata;
  • otet;
  • sare.

Mod de Preparare Rasol de peste cu piure de cartofi si morcovi

  • pestele se curata si se fierbe timp de 15 minute in apa cu sare si putin otet;
  • cartofii si morcovii se fierb separat, in apa cu sare si putin unt;
  • dupa ce au fiert, cartofii se amesteca si se paseaza cu unt si lapte;
  • morcovii se paseaza, se adauga zaharul si se freaca cu smantana pana se omogenizeaza piureul;
  • se scoate pestele pe un platou, se aranjeaza in jurul lui cele doua tipuri de piure si se presara verdeata tocata.

+ adauga comentariu pentru Rasol de peste cu piure de cartofi si morcovi COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania