7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Prajitura de Arminden

Prajitura de Arminden

Numele acestei prajituri vine de la sarbatoarea Arminden dedicata zeului vegetatiei, protector al vitelor, cailor, holdelor semanate, viilor si livezilor. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)
10.0/10 din 1 vot

Revelion de poveste: cu Mocanita in pitoreasca Vale a Vaserului

Revelion de poveste: cu Mocanita in pitoreasca Vale a Vaserului

Desemnata drept cea mai frumoasa destinatie turistica a anului 2013 in cadrul unui concurs organizat de Asociatia Cele mai Frumoase Sate din Romania (AFSR), Mocanita de pe Valea Vaserului atrage mii de turisti anual. O experienta unica este aceea de a calatori cu Mocanita de Revelion: iubitorii trenurilor cu aburi sau cei care isi doresc sa-si petreaca noaptea dintre ani intr-o maniera unica au acesta optiune la indemana. Reprezentantii Caii Ferate Forestiere Viseu de Sus au pregatit cateva programe dedicate special vacantei de iarna. Activitatile au inceput inca din 26 decembrie, iar pentru noaptea de Revelion, amatorilor de inedit le-au fost pregatite mai multe suprize.

Plecarea turistilor va avea loc pe 31 decembrie, la ora 18:30, de la Gara CFF Viseu de Sus, pana la Paltin, unde ii vor astepta un meniu copios, artificii, foc de tabara si o experienta de neuitat. Pretul Revelionului cu Mocanita este de 238 lei pentru adulti si 138 lei pentru copiii intre 6 si 16 ani, in aceasta suma fiind incluse calatoria cu celebrul tren de pe Vaser, un pahar de tuica la sosire, aperitive pe drum, doua cafele/ceai/ciocolata calda, cina de Revelion, sampanie la miezul noptii, artificii, foc de tabara si program de divertisment. Intoarcerea se va face in jurul orei 03.30, iar organizatorii au pregatit si o oferta speciala de cazare in trenul-hotel Carpatia-Express, cu mic-dejun tarziu (ora 10:00-12:00), pe 1 ianuarie, la pretul de 49 lei in camera dubla.

Vagoanele sunt incalzite, iar atmosfera este una plina de voie-buna. In plus, turistii au ocazia sa exploreze peisaje salbatice de o frumusete rapitoare, intr-un decor de poveste. Ca si zona ce face parte din Parcul Natural Muntii Maramuresului, Valea Vaserului se afla sub protectie europeana. Traseul este ultimul pe cale ferata forestiera care functioneaza cu abur, distanta totala fiind de aproximativ 60 de kilometri. Este intr-adevar o modalitate inedita de intampinare a noului an, care ar trebui incercata cel putin o data in viata, o experienta iesita din comun si care sparge tiparele cu care suntem obisnuiti, dar pe care nu o vom uita, cu siguranta, niciodata.

Sursa fotografie: www.cffviseu.ro

 
 



"Revelion de poveste: cu Mocanita in pitoreasca Vale a Vaserului" citeste si:
+ adauga comentariu pentru Revelion de poveste: cu Mocanita in pitoreasca Vale a Vaserului COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania