Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Rulada suceveana cu branza de vaci

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-10-27
8.5/10 din 6 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Rulada suceveana cu branza de vaci

Rulada cu branza si stafide.

Ingrediente

  • 300 g de faina;
  • 100 ml de lapte;
  • 4 oua;
  • 300 g de branza de vaci;
  • 150 g de zahar;
  • 100 g de unt;
  • 15 g de sare;
  • 1 lamaie.

Mod de Preparare Rulada suceveana cu branza de vaci

  • din faina, lapte, 25 g de unt si un praf de sare se face un aluat, care se bate cu sucitorul si se lasa 20 de minute acoperit de o oala calda;
  • se intinde apoi o foaie de aluat cu ajutorul sucitorului, cat mai subtire;
  • branza se trece prin sita si se amesteca bine cu oua, stafide, zahar si coaja rasa de lamaie;
  • foaia de aluat se stropeste cu unt, apoi peste ea se intinde uniform un strat din amestecul de branza;
  • se ruleaza sub forma de sul care se introduce intr-o tava tapetata cu unt si se da la cuptor 30 de minute;
  • se serveste calda, cu zahar pudra presarat deasupra

+ adauga comentariu pentru Rulada suceveana cu branza de vaci COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania