
Musaca de Post
Musacaua face parte din randul preparatelor culinare variate pentru ca se poate jongla cu ingredientele dupa preferinta, in functie de ce anume se afla in camara sau in frigider. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Salata ardeleneasca
O reteta clasica din zona Ardealului, racoroasa si gustoasa, mai potrivita vara decat iarna.
Ingrediente
- 1 capatana mare de salata verde;
- 1 lingura de otet;
- sare dupa gust;
- 1 lingurita de zahar;
- ½ lingurita de boia;
- 1 lingura de ulei;
- 2 linguri de apa.
Mod de Preparare Salata ardeleneasca
- se pregateste un sos din otet, sare, zahar, boia, ulei si apa si se amesteca foarte bine;
- salata se taie fasiute subtiri si se aseaza in castron;
- se toarna sosul peste salata;
- se amesteca bine.
Mod de servire
Se serveste cu friptura si piure de cartofi.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.