Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Salau cu cascaval

Reteta adaugata de catre monica in data de 2016-09-30
9.8/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Salau cu cascaval

Salau cu cascaval, gatit cu rosii, ceapa si vin alb la cuptor si servit cu smantana si lamaie.

Ingrediente

  • 1 salau;
  • 250 g de cascaval;
  • 4 rosii;
  • 1 ceapa;
  • 50 g de unt;
  • 100 ml de ulei;
  • 1 pahar de vin alb;
  • 100 g de smantana;
  • 2 linguri de otet;
  • 1 lamaie;
  • 1 frunza de dafin;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Salau cu cascaval

  • pestele se curata si se spala, lasandu-l apoi sa se scurga;
  • ceapa si rosiile se taie rodele;
  • cascavalul se da prin razatoarea cu ochiuri fine;
  • se aseaza intr-o tava rondele de rosii, apoi ceapa, untul si frunza de dafin;
  • pe acest pat se aseaza pestele, care se stropeste cu ulei, vin si otet; deasupra se presara jumatate din cantitatea de cascaval ras;
  • tava se baga in cuptorul incins, la foc mijlociu, pana cand pestele se patrunde si se rumeste;
  • se scoate pestele din tava, se pune intr-un alt vas, iar deasupra se toarna sosul din prima tava, strecurat, peste care se presara si restul cascavalului si sa da din nou la cuptor, pentru 15-20 de minute;
  • se serveste pe un platou cu salata si patrunjel, iar alaturi smantana si lamaie taiata felii.

+ adauga comentariu pentru Salau cu cascaval COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania