7,297 oferte
3,178 obiective

Saleuri cu aluat din cas

Reteta adaugata de catre visanraluca in data de 2013-11-15
8.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Saleuri cu aluat din cas

Saleuri cu aluat din cas si cascaval.

Ingrediente

  • 250 g de cas;
  • 200 g de unt;
  • 250 g de faina;
  • 2 oua;
  • 100 g de cascaval;
  • sare.

Mod de Preparare Saleuri cu aluat din cas

  • casul se rade si se amesteca cu untul, faina si cele doua galbenusuri; se adauga un praf de sare si se framanta bine aluatul timp de 20 de minute;
  • se intinde apoi o foaie, care se impatureste in trei si se da la frigider, operatiune care se repeta de trei ori;
  • dupa aceea, se intinde o foaie de 5 mm grosime, se unge cu un albus batut spuma, se presara cascavalul ras si se taie in fasii de 1 cm grosime si 10 cm lungime;
  • saleurile se aseaza intr-o tava unsa cu unt si se dau la cuptor pentru 15-20 de minute.

+ adauga comentariu pentru Saleuri cu aluat din cas COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania