Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Boti (galuste taranesti din branza de vaci)

Boti (galuste taranesti din branza de vaci)

Boti sau galustele din branza de vaci este o reteta reprezentativa pentru bucataria traditionala din zona Ardealului, fiind moi si placute la gust daca se gatesc cu branza proaspata. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Sarmale cu peste

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-03-14
7.5/10 din 8 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Sarmale cu peste

Sarmalele cu peste se pot prepara atat in foi de varza, cat si in foi de vita, tot secretul stand, insa, in condimente.

Ingrediente

  • 1 varza;
  • 150 g de orez;
  • 2 cepe;
  • 1 pahar de vin;
  • 1 pahar suc de rosii;
  • 3 linguri de ulei;
  • 200 g de carne de scrumbie afumata dezosata;
  • piper, marar uscat, cimbru, ienibahar, foi de dafin, dupa gust;
  • 1,5 kg de carne de peste alb dezosata.

Mod de Preparare Sarmale cu peste

  • se taie marunt ceapa si se pune la calit in ulei;
  • se toaca carnea de peste;
  • se amesteca bine ceapa cu carnea si se adauga praf de piper, marar, orez; cu aceasta compozitie se vor umple foile de varza, iar restul de varza se va toca;
  • intr-o oala de lut se pune putin ulei, un strat de varza, foi de dafin, cimbru, apoi un strat de sarmale, alternand straturile de varza cu cele de sarmale, ultimul fiind cel de varza peste care se adauga ramurele de cimbru, boabe de piper si foi de dafin;
  • se poate adauga apoi vin, apa si suc de rosii;
  • se pun la cuptor pana se rumenesc.

Mod de servire

Se servesc cu mamaliga si un pahar de vin alb.

+ adauga comentariu pentru Sarmale cu peste COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania