Supa cu gugosele de tocatura de curcan
Ie o bucata de pept de curcan fript si vro cateva ciuperce, jumatate de franzela muieta in lapte, putin petrinjel verde, floare de nucusoara si le toci, apoi le pisezi; apoi pune doua galbanusuri ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Sarmalute bucovinene cu hribi
Sarmale cu ciuperci, bune de mancat in zilele de post (fara smantana) si nu numai.
Ingrediente
- 500 g de hribi uscati;
- 1,5 kg de varza;
- 150 g de ceapa;
- 100 g de orez;
- 50 g de bulion;
- 1 legatura de marar;
- 1 fir de cimbru;
- 25 g de sare;
- 2 g de piper.
Mod de Preparare Sarmalute bucovinene cu hribi
- buretii se pun la inmuiat, dupa care se trec prin masina de tocat;
- ceapa se taie si se caleste; mararul se toaca;
- se adauga apoi peste ciuperci, impreuna cu orezul, cimbrul, bulionul, sarea si piperul;
- cu amestecul obtinut se umplu foile de varza si se fac sarmalele, care se pun la fiert.
Mod de servire
Se servesc cu smantana si mamaliguta.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.