Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Scrumbii invartite

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-09-30
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Scrumbii invartite

Fileuri de scrumbie in sos de bulion, mustar si ienibahar, cu foi de dafin si lamaie.

Ingrediente

  • 2 scrumbii;
  • 1 lamaie;
  • 50 g de bulion;
  • 2-3 lingurite de mustar;
  • 2 foi de dafin;
  • ienibahar;
  • ulei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Scrumbii invartite

  • scrumbiile se curata, li se scot viscerele si se pun la desarat, apoi, cu ajutorul unui cutit foarte subtire, se taie carnea in fileuri;
  • fiecare fasie se invarte in forma unui melc si se fixeaza cu ajutorul unei scobitori;
  • bulionul si mustarul se freaca cu ulei si ienibahar pana se obtine un sos rosiatic, care se toarna peste "melcii" din peste;
  • intre bucati se pun foile de dafin si felii de lamaie fara coaja si samburi, condimentandu-se cu sare si piper dupa gust;
  • se lasa cateva zile la rece, pentru macerare.

+ adauga comentariu pentru Scrumbii invartite COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania