Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Prajitura de Arminden

Prajitura de Arminden

Numele acestei prajituri vine de la sarbatoarea Arminden dedicata zeului vegetatiei, protector al vitelor, cailor, holdelor semanate, viilor si livezilor. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Snitel de legume ca la Brasov

Reteta adaugata de catre carmenbv in data de 2016-11-29
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Snitel de legume ca la Brasov

Snitel din amestec de cartofi, ceapa, morcovi, telina si patrunjel.

Ingrediente

  • 1/2 kg de cartofi noi;
  • 2 cepe;
  • 3 morcovi;
  • 1 telina;
  • 2 radacini de patrunjel;
  • 1 legatura de marar;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • 4 oua;
  • 200 g de faina;
  • ulei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Snitel de legume ca la Brasov

  • morcovii, telina si patrunjelul se curata, se taie si se pun la fiert in apa cu sare, iar dupa 15 minute se adauga si cartofii curatati si taiati cuburi;
  • dupa ce legumele au fiert si s-au racit, se scurg de zeama si se trec prin masina de tocat sau se paseaza cu furculita;
  • se adauga ceapa si verdeata tocate, 2 oua, sare si piper dupa gust si 2 linguri de faina, apoi se omogenizeaza compozitia;
  • ouale ramase se bat cu faina, cat sa se obtina un aluat ca o smantana mai groasa;
  • din compozitia de legume se formeaza snitele, care se trec apoi prin amestecul de oua si faina si se prajesc in ulei incins.

Mod de servire

Se servesc cu orice salata de sezon.

+ adauga comentariu pentru Snitel de legume ca la Brasov COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania