Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Sos romanesc

Reteta adaugata de catre noana in data de 2011-02-27
9.0/10 din 1 vot


Descriere Sos romanesc

Prepararea acestui sos in mod traditional necesita grasime pentru a rumeni faina si ceapa. Daca se formeaza cocoloase, se va trece sosul prin strecuratoare direct peste felul de mancare pregatit.

Ingrediente

  • 1 lingura unt (untdelemn);
  • 1 lingura faina;
  • 1 ceasca cu supa de carne;
  • 1 ceapa;
  • 1 pahar suc de rosii;
  • 1 lingurita sare.

Mod de Preparare Sos romanesc

  • se toaca ceapa marunt de tot;
  • se incinge untul;
  • se adauga faina cu praful de sare;
  • dupa ce faina s-a rumenit putin, se adauga ceapa;
  • daca au capatat o culoare maronie, se sting cu supa si se lasa sa fiarba pana se leaga un pic;
  • atunci se pune sucul de rosii si iarasi se fierbe pana se face o pasta.

Mod de servire

Se serveste cald, la glisat friptura.

+ adauga comentariu pentru Sos romanesc COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania