7,297 oferte
3,178 obiective

Spanac cu ciuperci la cuptor

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-04-30
5.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Spanac cu ciuperci la cuptor

Spanac cu ciuperci si cascaval ras la cuptor, o garnitura interesanta si gustoasa.

Ingrediente

  • 4 kg de spanac;
  • 300 g de ciuperci;
  • 200 g de unt;
  • 300 g de cascaval;
  • 100 g de pesmet;
  • 100 g de sare.

Mod de Preparare Spanac cu ciuperci la cuptor

  • spanacul se curata, se spala in mai multe ape si se pune la fiert in apa clocotita cu sare; cand e gata, se scurge de apa si se lasa sa se raceasca;
  • ciupercile se taie felii si se calesc in putin unt;
  • spanacul se toaca si se amesteca apoi cu ciupercile;
  • acest amestec se pune intr-o tava unsa cu unt si presarata cu pesmet, iar deasupra se rade cascavalul;
  • se introduce tava in cuptor si se tine cca. 30 de minute;
  • inainte de servire se taie in portii si se stropeste cu unt.

+ adauga comentariu pentru Spanac cu ciuperci la cuptor COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania