Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Spanac de curechi vanat

Reteta adaugata de catre skytrip in data de 2011-04-13
10.0/10 din 2 voturi


 

Descriere Spanac de curechi vanat

Intai se spala curechiul tare bine si-l oparesti de doua ori cu apa clocotita; apoi il pui de ferbe moale si strecurandu-l, ii faci rumineala de-abia galbana de faina cu grasime; si taind curechiul tare maruntel, il pui inuntru in rumineala ca sa se prajasca bine; apoi ii pui doua polonice zama de carne, puind piperiu si sare, o bucatica zahar, doua linguri smantana, castane pe cate vrei si sa-l lasi sa fearba putin; si apoi il pui pe farfurii, facand garnitura impregiur cu carnati sau parjoale.

* curechi - varza.

Ingrediente

Mod de Preparare Spanac de curechi vanat


+ adauga comentariu pentru Spanac de curechi vanat COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania