Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Spanac de Sighisoara

Reteta adaugata de catre noana in data de 2011-02-25
6.3/10 din 4 voturi


Descriere Spanac de Sighisoara

O savuroasa mancare cu spanac va fi o reusita culinara daca se aleg frunze de spanac tanar, fraged, fiind considerat foarte valoros nutritiv si cel mai gustos.

Ingrediente

  • 1 kg de spanac;
  • 200 g orez;
  • 1 pahar cu smantana;
  • sare si piper dupa gust;
  • 2 linguri de untura;
  • 1 pahar cu lapte;
  • 1 lingura de marar;
  • 1 lingura de faina.

Mod de Preparare Spanac de Sighisoara

  • se clateste spanacul bine, sub jet de apa, se opareste in apa cu sare si se strecoara;
  • se pune la incins o lingura de untura si se caleste orezul, se stinge cu 2 cani de apa si se lasa sa fiarba;
  • spanacul se toaca si se caleste in untura care a ramas;
  • laptele de incorporeaza incet in faina;
  • se toaca mararul;
  • se aseaza toate peste spanac: lapte si faina, sare, piper, marar si se lasa pe foc un sfert de ora;
  • se pune orezul calit peste spanac si se da la cuptorul incins pentru inca 15 minute.

Mod de servire

Se poate servi impreuna cu snitel de ciuperci, sos de castraveciori acri cu marar si smantana alaturi de un pahar cu vin alb sec.

+ adauga comentariu pentru Spanac de Sighisoara COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania