7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Bors moldovenesc de gaina

Bors moldovenesc de gaina

Borsul (ciorba) de gaina este o bijuterie a gastronomiei moldovenesti, alegerea unei pasari de ferma taraneasca va asigura desavarsirea acestei retete, la care se ada ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Stufat de miel

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-04-12
8.0/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Stufat de miel

Alaturi de mamaliga, acest stufat de miel este un deliciu.

Ingrediente

  • 1 kg de carne de miel;
  • 1 ceapa;
  • 1 lingura de faina;
  • 2 legaturi de marar;
  • 3-5 legaturi de ceapa verde;
  • 3-5 legaturi de usturoi verde;
  • 1 legatura groasa de patrunjel;
  • sare, piper boabe, boia;
  • 1 pahar de ulei.

Mod de Preparare Stufat de miel

  • ceapa si usturoiul verde se impletesc in caronita si se pun la rumenit in ulei;
  • se toaca ceapa uscata;
  • se taie carnea portii;
  • cand s-au inmuiat, se scot usturoiul si ceapa verde, se dau deoparte; in acelasi ulei se pun carnea si ceapa tocata la calit, cu boia si piper boabe;
  • odata rumenite, se sting cu apa si se lasa sa legumeasca la foc mic, acoperit, aproximativ 30 de minute, pana se patrunde carnea;
  • se toaca mararul si patrunjelul;
  • se desface faina in putina apa calda;
  • se pune faina in fiertura, se amesteca, se lasa sa dea in clocot;
  • se adauga coronitele de ceapa si usturoi, se lasa sa clocoteasca totul inca 15 minute, apoi se sareaza.

Mod de servire

Se serveste cu verdeata deasupra.

+ adauga comentariu pentru Stufat de miel COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania