7,297 oferte
3,178 obiective

Sunca fiarta in otet, cu boia si cimbru

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2016-12-30


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Sunca fiarta in otet, cu boia si cimbru

Sunca proaspata, fiarta in otet, cu dafin, busuic, cimbru si piper, apoi pudrata cu boia.

Ingrediente

  • 1 bucata de sunca proaspata, neafumata;
  • 1 pahar de otet;
  • 1 foaie de dafin;
  • 1 crenguta de busuioc;
  • 1 crenguta de cimbru;
  • boia dulce;
  • cimbru maruntit;
  • boabe de piper.

Mod de Preparare Sunca fiarta in otet, cu boia si cimbru

  • sunca se pune la fiert cu 2 cani de apa, otetul, piperul, foaia de dafin, busuiocul si crenguta de cimbru;
  • dupa ce a fiert bine, se scoate sunca pe un tocator de lemn, se lasa putin sa se raceasca, apoi se pudreaza cu cimbru maruntit partea de jos si cu boia partea de sus;
  • se taie felii numai dupa ce s-a racit.

Mod de servire

Se serveste cu mustar sau cu hrean.

+ adauga comentariu pentru Sunca fiarta in otet, cu boia si cimbru COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania