Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Supa de ceapa

Reteta adaugata de catre monica in data de 2017-02-28
9.3/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Supa de ceapa

Supa de ceapa cu zarzavat.

Ingrediente

  • 3 cepe;
  • 2 morcovi;
  • 1 pastarnac;
  • 1 radacina de patrunjel;
  • 100 g de telina;
  • 75 ml de ulei;
  • 1 lingura de faina;
  • sare.

Mod de Preparare Supa de ceapa

  • se curata ceapa, se spala, se taie pestisori si se caleste in ulei pana devine transparenta;
  • se adauga faina, amestecand cu lingura de lemn, pentru a se evita formarea cocoloaselor;
  • zarzavaturile se curata, se spala, se taie in bucatele mici si se fierb in apa cu sare, apoi se strecoara si se toarna cate putin peste ceapa, amestecand mereu;
  • se mai fierbe, la foc mic, cam 20 de minute si se potriveste de sare.

Mod de servire

Se serveste fierbinte, cu crutoane.

+ adauga comentariu pentru Supa de ceapa COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania