7,297 oferte
3,178 obiective

Supa de legume banateana

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-08-30
3.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Supa de legume banateana

Supa cu sfecla, conopida, cartofi, varza si praz, fiarta in sos de lapte si presarata cu verdeata.

Ingrediente

  • 800 g de sfecla;
  • 150 g de varza;
  • 150 g de praz;
  • 300 g de conopida;
  • 150 g de cartofi;
  • 1 l de zeama de carne;
  • 200 ml de lapte;
  • 80 g de unt;
  • 30 g de patrunjel (frunze);
  • 30 g de marar;
  • 30 g de faina;
  • 30 g de sare;
  • 2 g de piper.

Mod de Preparare Supa de legume banateana

  • cartofii, sfecla, conopida, varza si prazul se curata, se spala, se taie felii si se inabuse in 50 g de unt;
  • separat, se pregateste un sos alb format din: faina, lapte si restul de unt;
  • sosul se toarna peste zarzavat, se adauga zeama de carne si 1 l de apa clocotita si se lasa la fiert 30 de minute;
  • aproape de final, se potriveste de sare si piper, se mai da in cateva clocote si se serveste cu verdeata tocata marunt deasupra.

+ adauga comentariu pentru Supa de legume banateana COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania