Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Supa rece de castraveti cu lapte batut

Reteta adaugata de catre monica in data de 2015-09-30
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Supa rece de castraveti cu lapte batut

Supa de castraveti cu lapte batut, inmiresmata cu usturoi, marar tocat si nuca maruntita.

Ingrediente

  • 400 g de castraveti proaspeti;
  • 600 ml de lapte batut (sau iaurt);
  • 2 linguri de ulei;
  • 4-5 catei de usturoi;
  • 1 legatura de patrunjel sau marar;
  • 50 g de miez de nuca;
  • 100 ml de apa rece;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Supa rece de castraveti cu lapte batut

  • castravetii se curata coaja si se taie bucatele, apoi se amesteca cu laptele batut (sau iaurtul) si cu apa;
  • usturoiul se curata si se zdrobeste cu putina sare, apoi se adauga amestecului, alaturi de mararul (sau patrunjelul) taiat marunt, uleiul si piper dupa gust;
  • se omogenizeaza supa si, inainte de servire, se presara deasupra cate o lingurita de nuca maruntita peste fiecare portie.

Mod de servire

Se serveste rece.

+ adauga comentariu pentru Supa rece de castraveti cu lapte batut COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania