7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Crap umplut cu ciuperci

Crap umplut cu ciuperci

O reteta speciala tipica Deltei Dunarii, sofisticata si cu care sigur reusiti sa va impresionati musafirii. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)
10.0/10 din 1 vot

Surprize pentru turisti pe litoralul romanesc in vara lui 2015

Surprize pentru turisti pe litoralul romanesc in vara lui 2015

Vara lui 2015 ii asteapta pe turisti cu surprize pe litoralul romanesc. Intelegand faptul ca structurile de cazare necesita  programe noi si investitii pentru a deveni, in continuare, atractive si competitive, noua generatie de proprietari a luat masuri. In Mamaia, Hotelul Modern a trecut la standardul "ultra all inclusive", o premiera  pentru litoralul romanesc, iar hotelurile Patria si Unirea sunt in curs de renovare si vor purta numele  "Grand Astoria". In statiunea Venus au fost modernizate majoritatea hotelurilor, chiar daca aceasta nu are inca un brand, o identitate proprie. Devine astfel cea de-a doua statiune complet modernizata dupa 1989, dupa Mamaia, a carei modernizare a avut loc la inceputul anilor 2000. Dupa renovarea hotelurilor Melodia**** si Vulturul***, in acest an se deschid sau se lucreaza la renovarea hotelurilor Turqoise****, Ammon***, Cocorul si Pajura. Jupiter tinde sa devina noua statiune dedicata familiilor cu copii, datorita parcurilor de agrement, a gratuitatilor la cazare si masa pentru copii, a programelor de teatru si de entertainment. Au fost, de asemenea, moderizate faleza din Mamaia si plaja dintre statiunile Venus si Saturn.
 
Acestea schimbari au loc in contextul in care turistii romani devin din ce in ce mai sofisticati si pretentiosi, atat in ceea ce priveste serviciile de cazare, cat si cele de masa, iar gradul de confort oferit de hotel reprezinta un factor decisiv in alegerea acestuia. Daca acum cinci ani hotelurile de 2 si 3 stele depaseau 60% din preferintele romanilor, acum, 7 din zece turisti prefera hotelurile de 4 si 3 stele, in timp ce la 2 stele mai merg doar 26% dintre acestia, noteaza www.dailybusiness.ro. La ora actuala, dintr-un total de 323 de hoteluri, 9 sunt de 5 stele, 56 de 4 stele, 152 de 3 stele, 99 de 2 stele si 7 de 1 stea. Cele mai multe hoteluri de 3, 4 si 5 stele se afla in Mamaia, cea mai mare statiune de pe litoralul romanesc, raportat la capacitatea de cazare, iar la 2 stele, sunt la egalitate Mamaia si Neptun-Olimp. Din cele 18 hoteluri sau complexe care ofera servicii all-inclusive, opt sunt in Mamaia, doua in Eforie Nord, doua in Jupiter, unul in Neptun, trei in Venus, unul in Saturn si unul in Vama Veche.

Pe langa hoteluri, turistii au la dispozitie pensiuni, vile, hosteluri, apartamente in regim hotelier sau bungalouri, in total, peste 800 de structuri de cazare autorizate. Dar, daca anul acesta intentionati sa va petreceti concediul de vara pe litoralul Marii Negre, este bine sa va faceti din timp rezervarile, deoarece, inca de la inceputul lunii iunie, gradul de ocupare pe litoral este cu mult mai mare decat anul precedent. Si nu doar oportunitatile de cazare din ce in ce mai moderne fac litoralul romanesc atractiv. Clima temperata, apa cu salinitate redusa, plajele intinse si insorite, orientate catre est, numeroasele restaurante si terase, posibilitatile de agrement, centrele de divertisment si atmosfera vesela, dar si  multitudinea de obiective si atractii turistice care merita vizitate - muzee, monumente istorice, ruine antice, biserici, manastiri, rezervatii naturale unice in tara si in Europa, creeaza conditii excelente pentru petrecerea unui concediu estival reusit. Ca un fapt inedit, pe litoralul romanesc soarele straluceste aproximativ 2.500 de ore pe an, medie identica cu cea a plajelor din Croatia si foarte asemanatoare cu cea a coastelor mediteraneene.

Sursa fotografie: www.ideal-travel.ro
 



"Surprize pentru turisti pe litoralul romanesc in vara lui 2015" citeste si:
+ adauga comentariu pentru Surprize pentru turisti pe litoralul romanesc in vara lui 2015 COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania