7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Chirosti moldovenesti

Chirosti moldovenesti

Tipic moldovenesti, chirostii cu branza de oi si cartofi te imbie sa tot servesti. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Tarife speciale de cazare in perioada 23 martie-13 iunie, prin programul "Vacanta la tara"

Tarife speciale de cazare in perioada 23 martie-13 iunie, prin programul "Vacanta la tara"

Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural ANTREC Romania a lansat, duminica, cea de-a XXIII-a editie a programului "Vacanta la tara". Menit sa promoveze turismul rural, acesta se adreseaza tuturor celor care vor sa descopere viata satului romanesc, traditiile locurilor, ospitalitatea deja proverbiala a taranilor si gastronomia traditionala specifica fiecarei zone in parte. In primavara 2014, programul este valabil in perioada 23 martie-13 iunie, exceptand Pastele si 1 Mai, iar turistii care se vor caza la pensiunile participante in perioada mentionata vor beneficia de tarife speciale de cazare.

Astfel, la o pensiune de doua margarete, tariful pentru cinci nopti de cazare in camera dubla este de 175 lei de persoana, la pensiuni de 3 si 4 margarete, 225 lei/persoana, iar la 5 margarete, 290 lei/persoana. Aceste preturi includ tariful de baza al pensiunilor si comisionul agentiilor de turism membre A.N.T.R.E.C., prin intermediul carora este valorificat programul. Fiecare pensiune participanta in acest program va oferi din partea casei micul dejun. Prima noapte de cazare este aferenta zilei de duminica, iar sejurul se incheie in ziua de vineri. Rezervarile se pot face direct la pensiune, prin agentiile A.N.A.T. ori prin filialele A.N.T.R.E.C. Participante, in prima faza, la acest program sunt filialele din Arges, Alba, Brasov, Covasna, Maramures, Mehedinti si Neamt.

La 20 de ani de la infiintarea Asociatiei Nationale pentru Turism Rural, Ecologic si Cultural, Misu Chiruc, presedintele executiv al ANTREC, spune ca aceasta asociatie inseamna in primul rand oameni pasionati de turism, care isi iubesc locurile natale si tara si sunt angrenati intr-un proiect continuu, in care pun suflet, pentru ca fiecare roman, si nu numai, sa aiba parte de o experienta placuta si memorabila in spatiul rural autentic romanesc: "ANTREC reprezinta radacinile fiecarui roman, viata si lupta pentru pastrarea esentei poporului nostru de catre strabunii fiecaruia dintre noi – evenimente memorabile, cultura, folclor, gastronomie, traditii, intr-un cuvant, istoria neamului romanesc".

Sursa fotografie: www.markete.ro



"Tarife speciale de cazare in perioada 23 martie-13 iunie, prin programul "Vacanta la tara"" citeste si:
+ adauga comentariu pentru Tarife speciale de cazare in perioada 23 martie-13 iunie, prin programul "Vacanta la tara" COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania