Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tarta de praz cu cascaval afumat

Reteta adaugata de catre mariaisac in data de 2012-06-27
10.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Tarta de praz cu cascaval afumat

Tarta de praz cu cascaval, la cuptor.

Ingrediente

  • 500 g;
  • 300 g de cascaval afumat;
  • 40 g de drojdie;
  • 2 cepe;
  • 2 fire de praz;
  • 2 lingurite de zahar;
  • 2 lingurite de ulei;
  • boia;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Tarta de praz cu cascaval afumat

  • drojdia se amesteca cu 100 ml de apa calda, zaharul si 1 lingura de faina, apoi maiaua obtinuta se toarna peste faina, se adauga 200 ml de apa calduta si se framanta aluatul pana nu se mai lipeste;
  • o parte din acesta se opreste pentru decorat, iar din restul se intinde o foaie, care se aseaza in tava unsa cu ulei; marginile care cad peste tava se taie si se lasa deoparte pana se pregateste umplutura;
  • prazul se taie bucati, ceapa solzisori, iar cascavalul felii;
  • prazul si ceapa se calesc in ulei incins, se adauga feliile de cascaval si se mai lasa pe foc cateva minute;
  • dupa ce se ia de pe foc, se potriveste de sare, piper si boia, apoi umplutura se intinde peste aluat;
  • se decoreaza tarta cu 3 fasii de aluat si se da la cuptor pentru 25 de minute.

+ adauga comentariu pentru Tarta de praz cu cascaval afumat COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania