Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tocana ca la Abrud

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-01-30
10.0/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Tocana ca la Abrud

Tocana cu carne de porc, cu specific ardelenesc.

Ingrediente

  • 500 g de carne de porc;
  • 10 cepe;
  • 5 catei de usturoi;
  • boia de ardei;
  • untura;
  • sare;
  • 250 g de sos de mustar;
  • 250 g de smantana.

Mod de Preparare Tocana ca la Abrud

  • carnea se taie in bucati mai mici si se pune la prajit in untura;
  • cepele se toaca marunt si se adauga peste carnea prajita;
  • cand ceapa se rumeneste, se pun cateii de usturoi, boia de ardei si sare dupa gust;
  • se stinge apoi cu sos de mustar si smantana si se mai lasa sa fiarba putin.

Mod de servire

Se serveste calda.

+ adauga comentariu pentru Tocana ca la Abrud COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania