Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tocana cu rosii

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-04-30
10.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Tocana cu rosii

Un pranz delicios, chiar de nu esti pofticios.

Ingrediente

  • 1 kg de carne de vita ori de porc (piept, gat, coaste) sau de pasare tanara;
  • 5 cepe;
  • 1 kg de rosii rascoapte (sau 1 pahar de bulion);
  • 2 linguri de untura (ulei);
  • 1 lingurita de faina;
  • patrunjel sau marar;
  • 1 lingura de smantana;
  • sare si piper, dupa gust.

Mod de Preparare Tocana cu rosii

  • carnea se taie bucati si se pune la prajit in untura (ulei);
  • ceapa se toaca pestisori si se pune peste carne; cand a prins culoare, se stinge cu putina apa, se acopera si se lasa sa fiarba, la foc mic; din cand in cand, se adauga apa fierbinte, sa nu se arda;
  • rosiile se paseaza;
  • cand carnea s-a fragezit, se adauga rosiile pasate (sau bulionul), sare si piper, apoi se presara faina ploaie, se amesteca si se da la cuptor, sa se lege sosul;
  • la sfarsit, se adauga patrunjelul sau mararul tocat si smantana.

Mod de servire

Se serveste cu mamaliga si un pahar de vin alb, demisec.

+ adauga comentariu pentru Tocana cu rosii COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania