Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tocana de miel ca pe Tarnava

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-04-12
10.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Tocana de miel ca pe Tarnava

O tocana din carne de miel, cu ceapa, ou si boia, cum se mananca pe la Tarnaveni.

Ingrediente

  • 1,6 kg de carne de miel;
  • 200 g de untura;
  • 800 g de ceapa;
  • 2 oua;
  • 10 g de boia;
  • 100 g de faina;
  • 50 g de verdeata;
  • 50 g de sare;
  • 10 g de piper.

Mod de Preparare Tocana de miel ca pe Tarnava

  • carnea se taie in bucati, se spala si se pune la prajit in untura incinsa;
  • ceapa se taie pestisori, se adauga peste carne si se da la cuptor, pentru a fierbe inabusit;
  • ouale se amesteca cu faina;
  • cand ceapa s-a topit, se scoate, se adauga sare, boia, piper, ouale cu faina, se stinge cu apa calda si se fierbe pana cand carnea este gata;
  • se adauga verdeata tocata marunt.

Mod de servire

Se serveste cu mamaliguta.

+ adauga comentariu pentru Tocana de miel ca pe Tarnava COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania