Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,311 oferte
3,178 obiective

Tocana pandurilor

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-09-27
9.5/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Tocana pandurilor

Continand preponderent carne si produse din carne, tocana pandurilor este extrem de satioasa.

Ingrediente

  • 75 g de carnati oltenesti;
  • 75 de g de carnati de porc;
  • 75 g de toba;
  • 100 g de muschi tiganesc;
  • 150 g de pulpa de porc;
  • 250 g de ceapa;
  • 100 ml de ulei;
  • 50 de bulion;
  • 100 ml de supa de oase;
  • 100 ml de vin;
  • 10 g de verdeata;
  • 10 g de sare;
  • 1 g de piper.

Mod de Preparare Tocana pandurilor

  • pulpa de porc, carnatii, muschiul tiganesc si toba se taie in cuburi mari si se prajesc in ulei, mai intai pulpa de porc si apoi, in grasimea ramasa, restul;
  • ceapa se toaca marunt si se prajeste in uleiul ramas, apoi se toarna bulionul si se stinge cu supa de oase;
  • in sosul obtinut se pune carnea si se adauga vinul, sarea si piperul;
  • cand e aproape gata, se presara deasupra verdeata tocata marunt.

+ adauga comentariu pentru Tocana pandurilor COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania