7,297 oferte
3,178 obiective

Tocanita de ficat

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2016-06-30
5.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Tocanita de ficat

Tocanita din ficat de porc cu patrunjel verde.

Ingrediente

  • 500 g de ficat de porc;
  • 3 cepe;
  • 2 linguri de bulion;
  • 40 ml de ulei;
  • 200 ml de vin alb;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Tocanita de ficat

  • ceapa se curata, se spala, se taie in rondele, apoi se inabusa in ulei, pe foc slab, intr-o cratita acoperita;
  • se lasa aaa pana se fierbe ceapa, apoi se adauga bulionul si, dupa cateva minute, ficatul, taiat in bucati;
  • se inabusa in continuare cam un sfert de ora, apoi se stinge cu vinul, se pipereaza, iar la sfarsit se presara patrunjelul tocat si sarea.

+ adauga comentariu pentru Tocanita de ficat COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania