Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tocanita hunedoreana

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-08-30
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Tocanita hunedoreana

La Hunedoara, tocanita se prepara din carne de porc si sos de mustar si smantana si e gustoasa de-ti vine sa-ti lingi degetele.

Ingrediente

  • 600 g de carne de porc;
  • 800 g de ceapa;
  • 75 g de untura;
  • 2 g de boia de ardei;
  • 50 g de usturoi;
  • 50 g de mustar;
  • 100 g de smantana;
  • 25 g de sare.

Mod de Preparare Tocanita hunedoreana

  • carnea se spala, se imparte in bucati si se prajeste in grasime;
  • ceapa se toaca marunt si se adauga peste carne, calindu-se bine pana se inmoaie;
  • cand s-a ingalbenit, se adauga usturoiul si boiaua;
  • din mustar si smantana se prepara un sos cu care se stinge friptura;
  • se mai lasa sa fiarba inca putin si se serveste calda.

+ adauga comentariu pentru Tocanita hunedoreana COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania