Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,312 oferte
3,178 obiective

Tocanita olteneasca de purcel

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-09-28
7.8/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Tocanita olteneasca de purcel

Tocanita cu carne de porc, ceapa si rosii.

Ingrediente

  • 800 g de carne de porc;
  • 100 g de ceapa,
  • 500 g de rosii;
  • 100 g de untura;
  • 20 g de patrunjel verde;
  • 10 g de sare;
  • 2 g de piper.

Mod de Preparare Tocanita olteneasca de purcel

  • carnea se curata de pielite si vine, se spala si se taie in bucati potrivite, ce se rumenesc in untura bine incinsa;
  • se pune ceapa taiata solzisori, apoi, odata ce aceasta se inmoaie, se adauga rosiile curatate de pielita si taiate felii;
  • se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se lasa sa fiarba inabusit in cratita bine acoperita, fara a i se adauga apa;
  • se poate servi cu patrunjel verde tocat deasupra.

+ adauga comentariu pentru Tocanita olteneasca de purcel COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania