Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tochitura olteneasca

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-09-18
9.8/10 din 8 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Tochitura olteneasca

Mancare olteneasca cu carne de porc, ceapa, vin alb si ardei iute, numai buna pentru un pranz satios.

Ingrediente

  • 750 g de carne de porc;
  • 500 g de ceapa;
  • 100 g de untura;
  • 50 g de usturoi;
  • 50 g de bulion;
  • 25 g de ardei iute pisat;
  • 100 ml de vin alb;
  • 50 g de sare.

Mod de Preparare Tochitura olteneasca

  • carnea se taie bucati si se pune la prajit in untura fierbinte;
  • ceapa se toaca marunt si, cand carnea este aproape gata, se adauga peste si se calesc impreuna;
  • se adauga apoi bulionul si se stinge cu apa;
  • se lasa sa fiarba si se potriveste cu sare;
  • usturoiul se taie marunt si se adauga fierturii, impreuna cu piperul si ardeiul pisat;
  • se mai fierbe cateva clocote, dupa care se adauga vinul.

Mod de servire

Se serveste cu mamaliguta si se asezoneaza cu vin roze sau palinca.

+ adauga comentariu pentru Tochitura olteneasca COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania