![](/static/images/reteta-sapt.png)
Branza zburata
Laptele de vaca indata ce se va mulge sa se puie pe foc sa fearba; si ferband, iei lapte acru de oi cu un polonic, il pui in lapte pana ce cuprinde laptele deasupra si-l lasi de ferbe pana ce se coras ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
![Calculeaza Ruta](http://www.skytrip.ro/_include/gui/title-calculeaza-ruta-right.png)
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Tocmagi de orez prajiti
Sa ferbi 40 dramuri orez in lapte, dar sa fie gros; il pui pe o farfurie si il intinzi ca sa se racoreasca; apoi tai tocmagi de un deget de lungi si de jumatate de grosi; ii tavalesti in ou; ii presari cu posmag si ii
prajesti in grasime sau unt; apoi ii pui in blid; iei o litra lapte si amestici inuntru trei sau patru oua, putin zahar si scortisoara si le bati bine; apoi il torni peste tocmagi, pui dedesupt si deasupra jaratic
ca sa se rumineasca si ii dai la masa.
* tocmagi - taitei;
* dram - unitate de masura pentru greutati, egala (in Moldova) cu aproximativ 3 grame; bucatica, farama.
Ingrediente
Mod de Preparare Tocmagi de orez prajiti
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.