Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tort de biscuiti cu crema de cafea

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-09-29
6.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Tort de biscuiti cu crema de cafea

Tort de biscuiti cu crema de cafea si cacao.

Ingrediente

  • 250 g de biscuiti;
  • 300 g de unt;
  • 250 g de zahar;
  • 3 oua;
  • 2 linguri de cafea macinata;
  • 50 ml de rom;
  • 100 g de nuci;
  • 50 g de cacao.

Mod de Preparare Tort de biscuiti cu crema de cafea

  • se pune la fiert o ceasca de apa si cand da in clocot se adauga cafeaua macinata; se lasa sa fiarba pana scade apa la jumatate, obtinandu-se o esenta;
  • zaharul se freaca cu galbenusurile, rezultand o crema;
  • se adauga untul frecat spuma, o lingurita de esenta de cafea, cacaua si se amesteca bine;
  • se unge un platou cu putina crema, se aseaza biscuitii unul langa altul si se stropesc cu rom;
  • se adauga un strat de crema, apoi iarasi un rand de biscuiti stropiti cu rom, un strat de crema si tot asa pana ce se termina ingredientele; ultimul strat trebuie sa fie de biscuiti;
  • se imbraca tortul cu crema, iar deasupra se presara biscuiti sfaramati bine si miez de nuca taiat marunt.

+ adauga comentariu pentru Tort de biscuiti cu crema de cafea COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania