Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tuslama de burta

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2016-06-29
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Tuslama de burta

O mancare dobrogeana din burta si carne de vita.

Ingrediente

  • 400 g de burta de vaca;
  • 1 kg de picior de vaca;
  • 3-4 morcovi;
  • 1 radacina de patrunjel;
  • 200 g de telina;
  • 2 cepe;
  • 3 foi de dafin;
  • 2 linguri de f`in`
  • 100 ml de ulei;
  • 2 oua;
  • 30 ml de otet;
  • sare.

Mod de Preparare Tuslama de burta

  • burta si piciorul de vaca se spala bine si se freaca cu sare pana se albesc; se oparesc, se spala din nou, se curata si se pun la fiert;
  • dupa 3 ore de fiert, se pun 200 g morcovi, patrunjelul, telina, ceapa, foile de dafin si se mai fierbe o ora, apoi se taie in cubulete burta si carnea de pe picior;
  • morcovii ramasi se rad si se calesc in ulei, se adauga faina si se stinge cu zeama in care a fiert burta; se mai fierbe 30 de minute, se lasa la racit si se strecoara;
  • se adauga la sos galbenusurile de ou, otetul, se amesteca, se toarna peste carne si se mai fierbe 10 minute;
  • la sfarsit se pune sare.

+ adauga comentariu pentru Tuslama de burta COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania