Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Vitel cu crema de cimbru

Reteta adaugata de catre angelica24 in data de 2016-07-31
10.0/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Vitel cu crema de cimbru

Friptura de vitel la cuptor, cu crema de cimbru.

Ingrediente

  • 2 antricoate de vitel;
  • 1 cana de lapte;
  • 3 galbenusuri;
  • 200 g de unt;
  • 1 ramura de cimbru;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Vitel cu crema de cimbru

  • laptele se pune pe foc si, dupa ce a fiert, se da la o parte si sa adauga ramura de cimbru; se lasa sa stea asa timp de 15 minute, apoi se pune din nou la foc mic si se lasa sa fiarba, pana devine concentrat;
  • carnea se prajeste in 50 g de unt topit, apoi se da la cuptor, unde se lasa 35 de minute;
  • dupa ce laptele a scazut, se adauga galbenusurile si se amesteca; pe masura ce crema se ingroasa, se reduce focul si se pune restul untului, repartizat in cantitati mici, amestecand continuu; se potriveste de sare si piper (si se pastreaza calda la bain-marie);
  • cand friptura este gata, se aseaza pe o farfurie, iar alaturi se toarna crema de cimbru.

Mod de servire

Se serveste cu cartofi fierti.

+ adauga comentariu pentru Vitel cu crema de cimbru COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania