7,297 oferte
3,178 obiective

Zacusca de somn

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-08-30
8.7/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Zacusca de somn

Zacusca de peste cu legume si masline, fiarta in vin si bulion si condimentata cu dafin si cimbru.

Ingrediente

  • 750 g de carne de somn fara cap;
  • 200 g de morcovi;
  • 100 g de ceapa;
  • 200 g de arpagic;
  • 350 g de castraveti;
  • 100 ml de ulei;
  • 80 g de bulion pasta;
  • 80 g de masline;
  • 50 ml de vin;
  • 30 g de verdeata;
  • 1 fir de cimbru;
  • foi de dafin;
  • 25 g de sare;
  • 3 g de piper.

Mod de Preparare Zacusca de somn

  • pestele se curata, se spala, se taie bucati, se prajeste in ulei, apoi se scoate pe un platou;
  • in uleiul ramas se caleste ceapa taiata marunt, apoi se adauga si arpagicul, morcovii, castravetii si condimentele; se stinge cu vin si bulion si se adauga apa, cat este nevoie, lasandu-se sa fiarba timp de 30 de minute;
  • se pun dupa aceea in compozitie maslinele desarate si pestele;
  • se mai fierb toate cca. 10 minute, apoi se ia cratita de pe foc si se presara verdeata.

+ adauga comentariu pentru Zacusca de somn COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania