
Mushiulet de porc impanat la gratar
Facut pe gratar si impanat cu slanina si usturoi, muschiuletul de porc devine un deliciu culinar. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
 
    Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Zalatina de toporasi
                      Sa iei 60 dramuri toporasi, numai frunzele de la floare, si le oparesti c-o litra de apa clocotita si o lasi pana se limpezeste; apoi torni apa aceea peste 40 dramuri zahar, pui si zama de la doua alamai si
o lasi putin sa fearba; apoi pui inuntru trei dramuri clei topit de moron, o lasi sa se racoreasca si o strecori pintr-o panza de calup.
* zalatina - gelatina;
* dram - unitate de masura pentru greutati, egala (in Moldova) cu aproximativ 3 grame; bucatica, farama;
* clei (sau clei de moron) - materie vascoasa asemanatoare gelatinei, solubila in apa, obtinuta din membrane si oase de peste (in special morun);
* calup - tipar; forma in care de regula se coc placintele.                    
Ingrediente
Mod de Preparare Zalatina de toporasi
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
 
            













Fii primul care comenteaza asta.