7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Pulpe de pui la gratar

Pulpe de pui la gratar

Pulpe de pui, fragezite in bere cu usturoi si prajite pe gratar. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)
8.8/10 din 5 voturi

Cel mai mare parc acvatic din Romania si din sud-estul Europei se deschide saptamana viitoare

Cel mai mare parc acvatic din Romania si din sud-estul Europei se deschide saptamana viitoare

Saptamana viitoare se va deschide, la intrarea in Bucuresti, mai exact pe Strada Divertismentului nr. 2, Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, Km 13, in zona comerciala Militari, Parcul Acvatic "La Plaja", cel mai mare de acest gen nu doar din Romania, ci si din sud-estul Europei. Constituind doar o prima parte a hiperparcului de distractii "Divertiland", acesta se intinde pe o suprafata de peste 42.000 de metri patrati, inclusiv zona de parcare, si are o capacitate de peste 7.500 vizitatori zilnic.

Amatorii de senzatii au la dispozitie peste 27 de tobogane, care mai de care mai spectaculoase: Boomerango, Multi-Lane Slide, Free Fall Slide, Super Bowl si Speed Slide. Parcul va fi parcurs de un Rau Lenes (Lazy River) si va avea in centru Cetatea Ploii (Rain Fortress), construita pe mai multe niveluri si echipata cu alte 70 de mici atractii, fiind un adevarat labirint al distractiei pentru cei mici si nu numai. Dar senzatia parcului acvatic se asteapta sa fie Piscina cu Valuri, care recreeaza atmosfera unei insule tropicale, producand, la fiecare 30 de secunde, valuri de diferite marimi si forme.

Exista o plaja cu nisip, ce se intinde pe o suprafata de 3.000 mp si cuprinde restaurante, snack baruri, cafenele, spatii comerciale, unitate medicala, zona pentru petreceri si terenuri de volei de plaja. De asemenea, pentru cei care vor sa aiba parte de intimitate si servicii extra, dezvoltatorii pun la dispozitie 17 cabane private, unde acestia pot beneficia de servire din partea personalului, mini-frigider, masa, scaune, prosoape, sezlonguri si wi-fi.

"Taramul distractiei", Divertiland, este un complex de agrement, ce are ca termen de finalizare anul 2016 si va fi construit in etape, pe o suprafata de 35 de hectare. Patru mari amplasamente vor fi incluse, parcul acvatic "La Plaja " fiind primul dintre acestea. Urmeaza Adventure Park, un parc de distractii in aer liber, Wellness Club – un complex sportiv, relaxare si spa, cu restaurant, cresa si playground, si Sports & Oasis Fun Center - centru de divertisment familial acoperit, incluzand parc acvatic si parc de distractii, cinema 3D, biliard, bowling, climbing, karting, jocuri electronice etc.

Potrivit reprezentantilor parcului de distractii, Divertiland Park este membru oficial al IAAPA - International Association of Amusement Parks & Attractions, cea mai mare organizatie a profesionistilor din domeniul parcurilor de distractii, avand peste 4.000 de membri din 93 de tari ale lumii. Hiperparcul din Bucuresti este asteptat sa genereze, incepand cu primul an de la finalizarea sa, un numar total de aproximativ 1.000.000 de vizitatori anual.
 
Andreea Milici



"Cel mai mare parc acvatic din Romania si din sud-estul Europei se deschide saptamana viitoare" citeste si:
+ adauga comentariu pentru Cel mai mare parc acvatic din Romania si din sud-estul Europei se deschide saptamana viitoare COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania