7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Pilaf cu hribi

Pilaf cu hribi

Pilaf cu hribi, ca in Bucovina. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)
10.0/10 din 2 voturi

Fonduri europene pentru dezvoltarea activitatilor turistice

Fonduri europene pentru dezvoltarea activitatilor turistice

In perioada 17 aprilie - 16 mai 2012, se deschide a saptea sesiune pentru depunerea proiectelor finantate din bani europeni care se incadreaza in masura 313 - "Incurajarea activitatilor turistice", din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala 2007 – 2013. Obiectivele specifice acestei masuri vizeaza dezvoltarea, imbunatatirea si diversificarea infrastructurii, a activitatilor si a serviciilor turistice in zonele rurale, pentru cresterea numarului de locuri de munca si a veniturilor alternative, precum si pentru cresterea atractivitatii spatiului rural, a numarului de turisti si a duratei vizitelor.

Cei interesati sa investeasca in constructia pensiunilor si dezvoltarii activitatilor agroturistice au la dispozitie circa 186,5 milioane de euro, procentul public nerambursabil fiind de 85% din totalul cheltuielilor eligibile, iar plafonul maxim al finantarii unui proiect de 100.000 euro, potrivit Ghidului solicitantului. Activitatile agricole pot fi imbinate cu serviciile turistice in interiorul unei gospodarii agricole sau ferme, astfel incat sa aduca venituri suplimentare. Cei interesati trebuie sa tina insa cont de o conditie: in momentul cererii sprijinului financiar, solicitantul trebuie sa aiba domiciliul in locul unde realizeaza investitia respectiva, iar la momentul finalizarii, acesta trebuie sa domicilieze permanent in acel loc in care s-a infiintat pensiunea agroturistica, fie in aceeasi cladire, fie intr-o cladire independenta.

Proiectele de investitii ce vizeaza activitatile recreationale beneficiaza tot de un procent public nerambursabil de 85% din totalul cheltuielilor eligibile, dar intr-o limita maxima de finantare de 200.000 euro. In ceea ce priveste cheltuielile de promovare aferente dezvoltarii si marketingului serviciilor turistice rurale, costurile eligibile trebuie sa se incadreze in limita a 10.000 euro, iar in vederea crearii de site-uri web, in limita a 5.500 euro.

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit mai precizeaza faptul ca fondurile nerambursabile se pot epuiza inainte de 2013, avand in vedere ca exista un interes foarte mare pentru acest tip de investitii.

Andreea Milici



"Fonduri europene pentru dezvoltarea activitatilor turistice" citeste si:
+ adauga comentariu pentru Fonduri europene pentru dezvoltarea activitatilor turistice COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania