7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Ciuperci la gratar cu slanina  si branza

Ciuperci la gratar cu slanina si branza

Ciuperci umplute cu slanina facute la gratar, cu branza rasa si mujdei. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Conacele, apele minerale, baile traditionale si muzeele etnografice din Covasna, prezentate in cadrul Zilelor turismului

Conacele, apele minerale, baile traditionale si muzeele etnografice din Covasna, prezentate in cadrul Zilelor turismului

Conacele, apele minerale, baile traditionale, muzeele etnografice, dar si alte obiective turistice din judetul Covasna vor fi prezentate in cadrul Zilelor turismului covasnean, eveniment care va avea loc in perioada 19-25 septembrie. Potrivit organizatorilor, evenimentul se va desfasura pe zile tematice in mai multe localitati din judet, iar scopul acestuia este de a promova atractiile turistice, patrimoniul arhitectural si valorile naturale din zona, dar si de a implica in aceste actiuni asociatiile profesionale, societatea civila si localnicii, care pot avea avantaje din exploatarea potentialului turistic.

"Datele statistice confirma faptul ca judetul devine din ce in ce mai popular atat in randul turistilor din tara, cat si al celor din strainatate, ceea ce reprezinta un debuseu pentru intreaga regiune. Tinutul secuiesc trebuie sa devina o mare putere turistica, iar acest eveniment ofera prilejul de a arata din nou avantajele turistice din judetul nostru, deoarece judetul Covasna este un loc aparte prin existenta conacelor, mofetelor si apelor tamaduitoare", declara Grüman Róbert, vicepresedintele Consiliul Judetean Covasna, citat de Agerpres.

Prima zi este dedicata conacelor, cea de-a doua apelor minerale, mofetelor si bailor traditionale, iar urmatoarele turismului, muzeelor etnografice si excursiilor. In program sunt cuprinse si doua festivaluri, respectiv Festivalul Apelor Minerale "Aquarius" si Festivalul ciocolatei "Chocofest". Pentru diversificarea programului insa, organizatorii primesc propuneri si din partea organizatiilor societatii civile, institutiilor si asociatiilor profesionale. Manifestarea este organizata de Asociatia Pentru Dezvoltarea Turismului in judetul Covasna, Consiliul Judetean si Camera Judeteana de Comert si Industrie.
 



"Conacele, apele minerale, baile traditionale si muzeele etnografice din Covasna, prezentate in cadrul Zilelor turismului" citeste si:
+ adauga comentariu pentru Conacele, apele minerale, baile traditionale si muzeele etnografice din Covasna, prezentate in cadrul Zilelor turismului COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania