7,308 oferte
3,178 obiective

Friptura la tava

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-11-15
9.7/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Friptura la tava

Friptura la tava, cu sos de vin, rosii, marar si usturoi.

Ingrediente

  • 1/2 kg pulpa de porc sau vrabioare de vita;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • 2-3 rosii;
  • 250 ml de vin alb;
  • 200 ml de ulei;
  • 1 legatura de marar;
  • sare si piper, condimente dupa gust.

Mod de Preparare Friptura la tava

  • carnea se taie in felii potrivite si se aseaza intr-o tava;
  • rosiile se curata de coaja si se taie marunt, usturoiul feliute, iar mararul se toaca fin;
  • din ulei, vin, rosii, usturoi, marar si condimente se face un sos, care se toarna peste carne, astfel incat sa fie in intregime acoperita;
  • se da la cuptor, la foc mic, si se tine pana se fragezeste bine carnea.

Mod de servire

Se serveste cu piure de cartofi si salata de varza murata.

+ adauga comentariu pentru Friptura la tava COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania