7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Papara de peste

Papara de peste

Papara ardeleneasca este o reteta specifica partii de nord a regiunii, care solicita la ospetie prin savoarea si deliciul pestilor marunti gatiti in untura. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Galuste de branza cu sos de rosii

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-09-29
5.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Galuste de branza cu sos de rosii

Galuste din branza dulce frecata cu oua si gris, in sos de rosii cu usturoi.

Ingrediente

  • 500 g de branza dulce;
  • 75 g de gris;
  • 3 oua;
  • 4 linguri de pasta de rosii;
  • 50 g de faina;
  • 1 lingurita de zahar;
  • 50 g de unt;
  • 3 catei de usturoi;
  • 2 foi de dafin;
  • 1/2 lingurita de cimbru;
  • 1/2 legatura de verdeata;
  • sare.

Mod de Preparare Galuste de branza cu sos de rosii

  • albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma tare, cu un praf de sare;
  • branza se paseaza si se amesteca cu grisul, o lingura de faina si galbenusurile; se incorporeaza usor spuma de albusuri si se sareaza dupa gust;
  • din compozitia obtinuta se modeleaza galuste, care se pun la fiert in apa clocotita cu sare; cand acestea se ridica la suprafata apei, se scot pe un platou si se pastreaza la cald;
  • faina ramasa si pasta de rosii se dizolva in 250 ml de apa;
  • cateii de usturoi se curata, se taie felii si se calesc putin in unt topit; se stinge cu pasta de rosii diluata;
  • se adauga si zaharul, cimbrul si foile de dafin rupte in bucati, la foc mic;
  • cand sosul s-a ingrosat, se presara sare si verdeata taiata marunt, apoi se toarna peste galuste.

Mod de servire

Se servesc fierbinti.

+ adauga comentariu pentru Galuste de branza cu sos de rosii COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania