7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Cotlet de porc pregatit taraneste

Cotlet de porc pregatit taraneste

Cotlet tras prin malai si facut pe gratar. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)
10.0/10 din 1 vot

Maratonul Tarii Gugulanilor, la a doua editie

Maratonul Tarii Gugulanilor, la a doua editie

Asociatia Altitudine, filiala Banat, impreuna cu cluburile partenere: Tibiscus Timisoara, Bike Attack Resita, Concordia Lugoj si Club Montan Caransebes, cu sprijinul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret si Salvamont Caras-Severin, anunta desfasurarea, in data de 24 iunie 2012, a celei de-a doua editie a concursului de biciclete Maratonul Tarii Gugulanilor – Tarcu, ce se adreseaza tuturor iubitorilor de mountain bike, amatori sau profesionisti.

La fel ca si anul trecut, startul se da in statiunea Poiana Marului, din judetul Caras-Severin, la ora 9.30. Traseele, desfasurate pe drumuri forestiere si poteci, au lungimi si dificultati diferite, pentru toate gusturile: proba de 30 de km Discovery, de la Poiana Marului la Cuntu, unde se poate participa si cu familia, proba de 50 de km, preferata de cei mai multi dintre participanti datorita privelistilor deosebite si proba de 80 de km cu peste 2500 m diferenta de nivel de urcat, o adevarata provocare destinata sportivilor foarte bine pregatiti.

Pe langa acestea, va fi organizat si un concurs pentru cei mici: copiii intre 6 si 14 ani neimpliniti pot fi inscrisi la minicursa de biciclete, cu un traseu de 3 km dus (si 3 km intors) pe Valea Sucului, in amonte. Aceasta se va desfasura concomitent cu celalalte probe, dupa startul celor mari, iar copiii vor fi insotiti pe traseu.

Cum prima editie a Maratonului Tarii Gugulanilor a fost un real succes, la care au participat peste 300 de concurenti, veniti din toate colturile tarii, organizatorii se asteapta si in acest an la o participare numeroasa. Sunt invitati nu doar cei care vor sa intre in competitie, dar si publicul sustinator al acestora, dornic sa descopere frumusetea naturii din Situl Natura 2000 Muntii Tarcu.

Formand o zona compacta si fara asezari umane, cu exceptia statiunii Poiana Marului si a complexului turistic Muntele Mic, masivul concentreaza un complex de ecosisteme preponderent naturale (81%), cu o diversitate remarcabila si cu o abundenta locala de 25-78 ori mai mare fata de media la nivel national. 29% din aria impadurita reprezinta paduri virgine si cvasivirgine, aproape 2.000 ha din suprafata padurilor virgine relictare fiind constituite din arborete plurietajate cu varste medii cuprinse intre 165 si 185 ani, astazi extrem de rare in tara si in Europa.

Mai multe detalii puteti gasi aici.

Andreea Milici



"Maratonul Tarii Gugulanilor, la a doua editie" citeste si:
+ adauga comentariu pentru Maratonul Tarii Gugulanilor, la a doua editie COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania