Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,311 oferte
3,178 obiective

Rasol de raci cu mujdei de usturoi

Reteta adaugata de catre larisa in data de 2015-11-30


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Rasol de raci cu mujdei de usturoi

Raci fierti in supa de legume, cu patrunjel si mujdei de usturoi.

Ingrediente

  • 20 de raci;
  • 1 morcov;
  • 1 pastarnac;
  • 1 radacina de patrunjel;
  • 1 telina mica;
  • 1 ceapa;
  • 1 capatana de usturoi;
  • 1 lingurita de otet;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Rasol de raci cu mujdei de usturoi

  • racii se lasa sa stea cateva ore intr-un vas cu apa rece;
  • morcovul, pastarnacul, radacina de patrunjel, telina si ceapa se curata, se spala, se taie in sferturi, apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare;
  • se curata usturoiul, se piseaza si se prepara un mujdei, amestecandu-l cu apa rece si sare, eventual cu putin otet;
  • cand zarzavaturile sunt fierte, se scot, iar in supa ramasa se pun sa fiarba racii, spalati cu grija;
  • dupa ce se fierb, acestia se lasa sa se raceasca in supa, apoi se scot pe un platou, se presara cu verdeata tocata marunt si se servesc cu mujdeiul de usturoi.

+ adauga comentariu pentru Rasol de raci cu mujdei de usturoi COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania