7,297 oferte
3,178 obiective

Rata la gratar

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2014-07-31
7.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Rata la gratar

Rata la gratar, cu unt si miere.

Ingrediente

  • 1 pulpa de rata;
  • 50 g de unt;
  • 2 linguri de miere;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Rata la gratar

  • carnea se curata si se inteapa cu furculita din loc in loc, se condimenteaza si se unge cu unt;
  • se aseaza pulpa pe un gratar, deasupra unei tavi, in care se scurge grasimea topita in timpul coptului; se da la cuptorul incins pentru 60 de minute, intorcandu-se din cand in cand;
  • intre timp, grasimea din tava se scurge, se amesteca cu miere, iar cu amestecul rezultat se unge pulpa de mai multe ori pe timpul coacerii, pana in momentul in care este rumenita.

+ adauga comentariu pentru Rata la gratar COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania