7,297 oferte
3,178 obiective

Retete culinare traditionale

  •  
Cautare retete!

Retete culinare din categoria dulciuri



Baclava

Reteta traditionala din regiunea Dobrogea
10.0/10 din 4 voturi
Baclava Se spune ca baclavaua apartine culturii antice, de unde s-a raspandit peste tot, la arabi si la greci, armeni si turci, pana la dobrogeni.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-03-18

Prajitura cu fructe ca la Banat

Reteta traditionala din regiunea Banat
9.5/10 din 4 voturi
Prajitura cu fructe ca la Banat Acest gen de prajitura se poate adapta oricarui fruct.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-03-16

Prajitura de Arminden

Reteta traditionala din regiunea Muntenia
9.8/10 din 4 voturi
Prajitura de Arminden Numele acestei prajituri vine de la sarbatoarea Arminden dedicata zeului vegetatiei, protector al vitelor, cailor, holdelor semanate, viilor si livezilor.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-03-16

Cozonac bucovinesc

Reteta traditionala din regiunea Bucovina
9.9/10 din 10 voturi
Cozonac bucovinesc Cozonacul este o prajitura traditionala in Romania, fiind oricand binevenit la masa, atat de Sarbatori, cat si in oricare alta zi.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-03-15

Papanasi moldovenesti

Reteta traditionala din regiunea Moldova
9.3/10 din 11 voturi
Papanasi moldovenesti Papanasii prajiti, de origine moldoveneasca, sunt replica papanasilor de familie austro-ungara.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-03-15

Placinta cu dovleac

Reteta traditionala din regiunea Dobrogea
10.0/10 din 3 voturi
Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac, pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, este pe gustul oricui, numarandu-se printre cele mai populare si indragite retete romanesti.
Reteta adaugata de catre utilizatorul admin in data de 2011-03-14

Placinta bucuresteana cu mere

Reteta traditionala din regiunea Muntenia
9.3/10 din 7 voturi
Placinta bucuresteana cu mere Placinta bucuresteana cu mere este un desert fin, nu foarte dulce. Succesul retetei depinde de aluat, care nu trebuie framantat prea mult pentru a nu deveni elastic, altfel nu va creste la copt.
Reteta adaugata de catre utilizatorul noana in data de 2011-02-27

Boti (galuste taranesti din branza de vaci)

Reteta traditionala din regiunea Ardeal
10.0/10 din 2 voturi
Boti (galuste taranesti din branza de vaci) Boti sau galustele din branza de vaci este o reteta reprezentativa pentru bucataria traditionala din zona Ardealului, fiind moi si placute la gust daca se gatesc cu branza proaspata.
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-25

Placinta saseasca

Reteta traditionala din regiunea Ardeal
10.0/10 din 3 voturi
Placinta saseasca Grisul va deveni diafan pentru placinta traditional saseasca daca este fiert la foc mic, iar cand incepe sa clocoteasca se va adauga grisul in ploaie, amestecandu-se energic pentru a nu se forma cocoloase.
Reteta adaugata de catre utilizatorul noana in data de 2011-02-25

Chec ca-n Banat

Reteta traditionala din regiunea Banat
8.6/10 din 7 voturi
Chec ca-n Banat Checul este un desert pufos, racoros, incredibil de elegant, intotdeauna irezistibil de bun.
Reteta adaugata de catre utilizatorul skytrip in data de 2011-02-23
106-115 din 115
Pagini:  |<< 5 6 7 8
Cazare Romania