7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Ciorba de pui cu zeama de corcoduse

Ciorba de pui cu zeama de corcoduse

O ciorba olteneasca din pui si zeama de corcoduse, cu fidea, zarzavat si verdeata. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)
10.0/10 din 2 voturi

S-a deschis Targul de Craciun de la Sibiu!

S-a deschis Targul de Craciun de la Sibiu!

Vineri seara, intr-o atmosfera de sarbatoare si in prezenta a 4.000 de oameni, s-a deschis cea de-a opta editie a Targului de Craciun de la Sibiu. Piata Mare din oras a devenit astfel punctul principal de intalnire al sibienilor si al turistilor de pretutindeni pana pe 26 decembrie, in fiecare dintre cele cinci weekend-uri care urmeaza fiind programate concerte, concursuri si surprize dedicate vizitatorilor. Pentru turisti a fost pregatit chiar si un city break, care include doua nopti de cazare cu mic dejun, la categoria de stele dorita, in centrul orasului, cu transferuri incluse, parcare si acces la internet, un tur ghidat al Sibiului cu o urcare in Turnul Sfatului, relaxare la Baia Populara, degustare de vin si un voucher cadou pentru Targul de Craciun. Pretul unui astfel de pachet turistic porneste de la 45 de euro/persoana.

Pentru "micutii" turisti a fost inclusa in oferta si o intrare la Atelierul lui Mos Craciun, unde acestia pot deveni brutari, artisti sau lumanarari de Craciun, si o fotografie de familie in Studioul lui Mos Craciun. Tot pentru cei mici, in centrul Targului, sub minunata plasa de lumini, a fost amenajat un adevarat orasel de basm. Parcul lui Mos Craciun este un proiect ce include un traseu special pentru trenulet, o gara cocheta, un carusel si un circuit nou de masinute, atractii care ofera copiilor o plimbare intr-un cadru de basm, inconjurati de personaje din povesti, paduri de brazi si alte surprize pe care sunt asteptati sa le descopere.

In casuţe din lemn frumos impodobite, care par luate din satul lui Moş Craciun, comercianţii au oferte pentru toate gusturile şi buzunarele. Chiar daca lista de cumparaturi pentru cadourile de sarbatori este pregatita deja sau nu, cei care vor pasi pragul Targului vor gasi o multime de idei pentru cadourile celor dragi sau se vor putea bucura de atmosfera de sarbatoare savurand preparatele delicioase de sezon. Un alt proiect de success de anul trecut care imbraca haine noi anul acesta este scena care a gazduit conceptul "Spectacolul MEU sub brad", unde grupuri de colindatori, formatii de dans/teatru/muzica din scoli si gradinite se vor prezenta in fata publicului pentru a se face cunoscuti prin intermediul spectacolelor pregatite.

Proiectul cultural care imbina toate atractiile din perioada Targului de Craciun din Sibiu se numeste Colors of Christmas si este organizat de Asociatia Events for Tourism in parteneriat cu A1 Events si municipalitatea sibiana. Asa cum spune si numele, weekend-urile la Targul de Craciun din Sibiu sunt pline de culoare, cu spectacole tematice intr-o paleta bogata. Primul weekend straluceste in nuante aurii. Daca in 21 noiembrie sibienii si turistii au luat parte la show-ul exploziv marca Stefan Banica - Craciun Rock’n’Roll, sambata seara o vor petrece in acordurile trupei Joy Band. In weekend-ul rosu va avea loc "Festivalul de datini si obiceiuri", un spectacol folcloric cu muzica si dansuri traditionale, realizat in parteneriat cu Complexul National Muzeal ASTRA (sambata, 29 noiembrie, incepand cu ora 15:00), si concertul de exceptie "Christmas Around The World", sustinut de Cornelia Tihon, artista cunoscuta pentru interpretarea diferitelor genuri muzicale la peste 25 de instrumente (duminica, 30 noiembrie, ora 19:00).

De Ziua Nationala, in data de 1 decembrie, Camelia Cosma Stoita, Traian Stoita si Sebastian Stan vor colinda romaneste alaturi de Ansamblul Artistic Marginimea. Weekend-ul albastru il aduce sambata in Piata Mare pentru cei mici pe Mos Nicolae si un inedit spectacol de iluzionism, iar duminica e rezervata colindelor traditionale romanesti si cantecelor de Craciun internationale, incepand cu ora 19:00, intr-un concert sustinut de Gino, interpret, instrumentist si compozitor. In weekend-ul verde o puteti intalni pe scena Targului de Craciun pe Nicole Cherry (13 decembrie, la ora 19:00), urmata de un concert savuros de Christmas Karaoke (duminica, incepand cu ora 19:00). Seria evenimentelor Colors of Christmas se incheie cu weekend-ul argintiu, alaturi de invitatul special al copiilor, Mos Craciun, care ii asteapta pe cei mici sa urce pe scena de sub brad pentru a-si spune dorintele in seara de 20 decembrie, iar duminica, 21 decembrie, coruri din Sibiu ne vor pregati sa intampinam Craciunul in acorduri de colind.

Acestea sunt doar o parte din obiectivele care ii vor intampina pe vizitatorii Targului de Craciun din Sibiu, restul atractiilor lasandu-se sa fie descoperite in Piata Mare din Sibiu, din 21 noiembrie pana in 26 decembrie. Deschis pentru prima data in anul 2007, an in care Sibiul a detinut titulatura de Capitala Culturala Europeana, Targul de Craciun din Sibiu a ajuns cunoscut la nivelul intregii tari pentru amploarea si traditia creata. Colors Of Christmas este un proiect cultural inclus pe Agenda Culturala a Municipiului Sibiu si cofinantat de Consiliul Local prin Primaria Municipiului Sibiu. Targul de Craciun din Sibiu ii asteapta pe turistii din tara si din strainatate cu experiente de neuitat.
 



"S-a deschis Targul de Craciun de la Sibiu!" citeste si:
+ adauga comentariu pentru S-a deschis Targul de Craciun de la Sibiu! COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania