Supa de fasole verde cu chisalita
Supa de fasole verde cu pasta de slanina afumata si ceapa, imbogatita cu smantana si presarata cu patrunjel verde. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Gimnaziul clasic din ConstantaConstanta
- Rezervatia naturala Padurea FantaneleGiurgiu
- Monumentul eroilor din Primul Razboi Mondial Sarata MonteoruBuzau
- Biserica Greci (Biserica Negustori) din BuzauBuzau
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere
Sa ferbi 40 dramuri orez in lapte, dar sa fie gros; il pui pe o farfurie si il intinzi ca sa se racoreasca; apoi tai tocmagi de un deget de lungi si de jumatate de grosi; ii tavalesti in ou; ii presari cu posmag si ii
prajesti in grasime sau unt; apoi ii pui in blid; iei o litra lapte si amestici inuntru trei sau patru oua, putin zahar si scortisoara si le bati bine; apoi il torni peste tocmagi, pui dedesupt si deasupra jaratic
ca sa se rumineasca si ii dai la masa.
* tocmagi - taitei;
* dram - unitate de masura pentru greutati, egala (in Moldova) cu aproximativ 3 grame; bucatica, farama.
Citeste si:
Vizitarea se face la cerere.