Articole recente
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Top Obiective
Ciorba cu perisoare din pate de soia
Ciorba de legume cu perisoare din pate de soia cu nuca. ...
Bilete de Avion
Caviarul dintre nori
Romanii care au standarde ridicate cand vine vorba de mancare si doresc sa ia cina intr-un loc cu adevarat special o pot face de acum chiar la noi in tara.
Mai exact, la Mogosoaia, unde un belgian celebru in Europa a venit cu un concept pe cat de interesant pe atat de atragator: restaurantul plutitor.
Cum functioneaza?
Cu o lungime de noua metri si o latime de cinci, restaurantul si-a facut loc pe piata romaneasca dupa ce s-a ridicat deasupra unor orase de invidiat preum Barcelona, Paris, Londra, Bruxelles sau Berlin. Acolo, este cunoscut sub denumirea de "dinner in the sky" ("cina in cer").
Ineditul restaurant "zburator" este de fapt o macara care transporta clientii la 50 de metri altitudine. Intreaga platforma, cu tot cu clienti, cantareste peste cinci tone si poate avea "la bord" maximum 22 de persoane.
Meniul si nota de plata
Bucatarii le recomanda clientilor mese usoare, tinand cont de altitudinea la care servesc masa. Mai exact, mancarea nu ar trebui sa depaseasca 20 de grame.
Astfel, pe meniul localului din nori intra bucate alese precum muste de somon cu icre de manciuria, caviar, sau cupe de ciocolata umplute cu spuma.
Asa cum era de asteptat, intreaga experienta are si un pret pe masura. Inchirierea platformei pentru opt ore costa 17.000 de euro. In curand, acesta isi va ridica clientii in al noualea cer in Delta si in Piata Sfatului din Brasov.
Mai exact, la Mogosoaia, unde un belgian celebru in Europa a venit cu un concept pe cat de interesant pe atat de atragator: restaurantul plutitor.
Cum functioneaza?
Cu o lungime de noua metri si o latime de cinci, restaurantul si-a facut loc pe piata romaneasca dupa ce s-a ridicat deasupra unor orase de invidiat preum Barcelona, Paris, Londra, Bruxelles sau Berlin. Acolo, este cunoscut sub denumirea de "dinner in the sky" ("cina in cer").
Ineditul restaurant "zburator" este de fapt o macara care transporta clientii la 50 de metri altitudine. Intreaga platforma, cu tot cu clienti, cantareste peste cinci tone si poate avea "la bord" maximum 22 de persoane.
Meniul si nota de plata
Bucatarii le recomanda clientilor mese usoare, tinand cont de altitudinea la care servesc masa. Mai exact, mancarea nu ar trebui sa depaseasca 20 de grame.
Astfel, pe meniul localului din nori intra bucate alese precum muste de somon cu icre de manciuria, caviar, sau cupe de ciocolata umplute cu spuma.
Asa cum era de asteptat, intreaga experienta are si un pret pe masura. Inchirierea platformei pentru opt ore costa 17.000 de euro. In curand, acesta isi va ridica clientii in al noualea cer in Delta si in Piata Sfatului din Brasov.
Etichete: Mogosoaia restaurant zburator plutitor caviar icre de manciuria meniu platforma macara
"Caviarul dintre nori" citeste si:
-
Distractie maxima in acest weekend la Festivalul Usturoiului din Pasul Tihuta
29 Iulie 2016 -
Craciun in Maramures: farmecul unic al traditiilor rurale, pastrate cu sfintenie de sute de ani
14 Octombrie 2016 -
In Covasna, Anul Turismului promoveaza Intorsura Buzaului ca principala destinatie
14 Feb 2017 -
Conacele, apele minerale, baile traditionale si muzeele etnografice din Covasna, prezentate in cadrul Zilelor turismului
26 August 2016 -
Excursie "all-inclusive" la Cetatea Lita: istorie, drumetie, alpinism, escalada, cicloturism
25 Mai 2017 -
Incursiune in Lumea Apelor
15 Iunie 2017 -
Vulcanii noroiosi din judetul Timis, unde gazele sunt asociate cu izvoare minerale, unici in tara
15 Noiembrie 2016
Fii primul care comenteaza asta.