7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Inghetata cu iaurt

Inghetata cu iaurt

Inghetata cu iaurt, lamaie si frisca. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)
10.0/10 din 2 voturi

Comuna Bogata din Mures, pusa pe harta turismului international, dupa "vizita" lui Snoop Dogg

Comuna Bogata din Mures, pusa pe harta turismului international, dupa "vizita" lui Snoop Dogg

Comuna Bogata din judetul Mures se bucura de o popularitate neasteptata, dupa ce rapper-ul american Snoop Dogg, aflat in turneu in Bogota, Columbia, a postat recent o fotografie pe Instagram si, din greseala, a dat check-in in localitatea din tara noastra. Gafa amuzanta a artistului a starnit reactii diferite, punand insa comuna de doar 2.000 de locuitori pe harta turismului international. O agentie de publicitate a profitat de greseala lui pentru a crea rapid un site de promovare - visitbogata.com, care va spune cum se poate ajunge acolo, ce atractii turistice puteti vizita si care este viteza conexiunii la Internet (aluzie la declaratiile recente ale senatorului american Bernie Sanders, care a spus ca este "inacceptabil" ca internetul din SUA sa fie mai slab decat cel din Romania).

"Snoop Dogg a dat check-in in Bogata, Mures, din greseala, dar voi nu trebuie sa faceti asta. Aflati de ce ar trebui sa vizitati acest loc si sa dati check-in in mod real", se arata pe pagina dedicata comunei, scrisa in limba engleza si ilustrata cu fotografii idilice. Site-ul are si un motor de cautare prin intermediul caruia turistii pot afla, cu serviciul Google Maps, cat ar dura calatoria lor pana in Bogata si care ar fi itinerariul. "Cu doar 2.000 de locuitori, comuna, in care se ajunge in cinci ore, cu masina, de la Bucuresti, este locul perfect pentru o vacanta relaxata. Apropiata de Cluj-Napoca, Medias, Sighisoara si Targu Mures, Bogata este locul perfect daca vreti sa va relaxati in natura", mai scriu creatorii site-ului, care ii "previn" pe potentialii vizitatori de sfarsit de saptamana ca vor avea "cel mai relaxant weekend" pe care si-l pot imagina. Printre locurile recomandate de creatorii site-ului se numara Cascada Ciucas, Biserica Fortificata de la Biertan si Fortul Roman Stremt.

Primarul comunei Bogata, Laszlo Barta, a declarat pentru agerpres.ro ca in comuna au mai fost americani, care s-au simtit extrem de bine, asa ca rapperul Snoop Dogg poate sa vina, intrucat aici exista locuri de cazare, dar este si o mancare traditionala de exceptie. "Daca vine, il asteptam cu o ciorba de moare de varza cu porc proaspat, facem si cu porc la protap, dar in primul rand il asteptam cu o inima deschisa si curata. La noi, la Bogata, avem si o pensiune la care urmeaza sa facem receptia finala, e o pensiune mica, cu 9 locuri. Este loc de cazare si pe la oameni, avem mancare buna, sanatoasa - eu sunt si producator agricol. Avem si Colina Sasului, o sala de nunti cu peste 700 de locuri, unde au mai fost americani, au mancat mancare traditionala si s-au simtit bine. Deci, poate sa vina Snoop Dogg si cu alaiul, pentru ca sunt locuri de cazare si aici oamenii au sufletul curat si ii asteapta cu drag", a spus Laszlo Barta.


 Sursa fotografie: visitbogata.com



"Comuna Bogata din Mures, pusa pe harta turismului international, dupa "vizita" lui Snoop Dogg" citeste si:
+ adauga comentariu pentru Comuna Bogata din Mures, pusa pe harta turismului international, dupa "vizita" lui Snoop Dogg COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania