Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Ciorba de potroace

Ciorba de potroace

Ciorba de potroace este una dintre cele mai bune ciorbe traditionala Munteniei, maruntaiele de pasare, preferabil pasare de curte, in combinatie cu zeama de varza acra dau ciorbei o savoare de neuitat ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Ghiveci oltenesc din peste

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-09-23
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ghiveci oltenesc din peste

O mancare elaborata cu peste si legume, imbogatita cu vin, cimbru si, desigur, praz.

Ingrediente

  • 1,5 kg peste fara cap;
  • 500 g de praz;
  • 200 ml de ulei;
  • 3 kg de cartofi;
  • 50 g de usturoi;
  • 100 g de ardei gras;
  • 250 g de rosii;
  • 125 ml de bulion pasta;
  • 300 g de morcovi;
  • 100 ml de vin alb;
  • 100 g de icre de peste;
  • 50 g de marar;
  • 150 g de sare;
  • 5 g de piper;
  • 3 g de cimbru.

Mod de Preparare Ghiveci oltenesc din peste

  • pestele se curata, se spala si se taie in portii;
  • cartofii se taie in sferturi, prazul felii, ardeiul gras julien, si se pun, impreuna cu usturoiul curatat, la fiert;
  • cand scad, se adauga cimbrul, vinul si piperul, si se da la cuptor, cca. 30 de minute;
  • icrele se freaca cu ulei, iar pestele se prajeste pe jumatate;
  • cand se scot legumele din cuptor, se adauga icrele si bucatile de peste;
  • se aseaza pe fiecare bucata de peste cate o rosie si se da din nou la cuptor, pentru inca 15 minute;
  • se serveste cu verdeata tocata marunt pe deasupra.

+ adauga comentariu pentru Ghiveci oltenesc din peste COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania